Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CURA PRECISION PREBIOTICS

Ár:
22.890 Ft
Szerezhető hűségpontok: 229
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

A prebiotikumok elsődleges szerepe a baktériumok táplálása a bélben. A legtöbb prebiotikus rost véletlenszerűen táplálja a hasznos és a nem kívánt baktériumokat is. A Cura Precision Prebiotics™ kiegészítőnket 3 klinikailag tesztelt, nem emészthető prebiotikus rosttal (FOS, GOS és XOS – Oligoszacharidok néven ismert) hoztuk létre, amelyek specifikusan képesek megcélozni jótékony baktériumainkat – innen ered a Precision Prebiotic elnevezés. Nem tudjuk megemészteni, felszívni vagy asszimilálni ezeket a precíziós oligoszacharidokat, pusztán a jótékony bélbaktériumok táplálására szolgálnak.

A Cura Precision Prebiotics™ egy teljesen természetes, gyógyszerészeti minőségű oligoszacharid formula

Nincsenek mesterséges színezékek vagy ízek
Nincsenek kötőanyagok, töltőanyagok vagy csomósodást gátló anyagok
Könnyen kinyitható kapszula, ételre szórható
Alkalmas az egész család számára (8 éves kortól)
 

A Cura Precision Prebiotics™ megerősíti a Cura Sporebiotics™ által létrehozott jótékony mikrobiális változásokat, hogy elősegítse az erős és változatos mikrobiom kialakulását.

Forrás Prebiotikus rost
Nem GMO bio zöld és arany kivi Fruktooligoszacharidok – Actazin®
Nem GMO bio kukoricacsutka Xylooligoszacharidok – PreticX®
rBST-mentes tehéntej Galaktooligoszacharidok – Bimuno®
VIGYÁZAT: Ne szedje, ha súlyos allergiája van a kukoricára, a tejtermékekre vagy a kivire

A Cura Precision Prebiotics™ az első precíziós prebiotikum, amelyet 3 klinikailag tesztelt, nem emészthető prebiotikus rosttal (oligoszacharidokkal) hoztak létre, amelyek növelhetik a mikrobiális diverzitást és szelektíven táplálhatják a hasznos baktériumokat, mint például az Akkermansia muciniphila, a Faecalibacterium prausnitzii és a Bifidobacteria. Az egészséges bélmikrobióma megerősítésének szerves része ezen védő alapkő baktériumok populációjának növekedése.

Mikrobiális sokféleség

A kulcsfontosságú baktériumok, mint az Akkermansia muciniphila, a Faecalibacterium prausnitzii és a Bifidobaktériumok, nagyon fontosak mikrobiómunk egészsége szempontjából, de populációjuk könnyen csökkenthető antibiotikumos gyógyszeres kezeléssel, stresszel, diétával és környezeti toxinoknak, például gyomirtóknak, peszticideknek és háztartási tisztítószereknek való kitettséggel.

Az Akkermansia muciniphila fontos szerepet játszik az anyagcserében, és kimutatták, hogy támogatja a zsírvesztést az egészséges táplálkozás és a testmozgás mellett.
A Faecalibacterium prausnitziican fokozza a butirát, egy rövid szénláncú zsírsav termelését, amely fenntartja az egészséges bélsejteket.
A bifidobacteriacan emellett növeli a butiráttermelést és elősegíti a sovány testtömeget.
 

KUTATÁS

BLATCHFORD P, STOKLOSINSKI H, EADY S, ET AL. A kivi kapszulák fogyasztása növeli a Faecalibacterium prausnitzii mennyiségét funkcionálisan székrekedésben szenvedő egyénekben: randomizált, kontrollált humán vizsgálat. J Nutr Sci. 2017; 6: e52.

EVERARD A, LAZAREVIC V, DERRIEN M, ET AL. A bél mikrobiota, valamint a glükóz és lipid metabolizmus válaszai prebiotikumokra genetikailag elhízott és étrend-indukált leptinrezisztens egerekben. Cukorbetegség. 2011. nov.; 60(11): 2775–2786.

YANG J, SUMMANEN PH, HENNING SM, ET AL. A xilo-oligoszacharid kiegészítés megváltoztatja a bélbaktériumot egészséges és prediabéteszes felnőtteknél: egy kísérleti tanulmány. Front Physiol. 2015; 6:216.

COLLADO MC, DERRIEN M, ISOLAURI E, DE VOS WM, SALMINEN S. A bél integritása és az Akkermansia muciniphila, a csecsemőkben, felnőttekben és idősekben jelen lévő bélmikrobióta mucin-lebontó tagja. Appl Environ Microbiol. 2007;73: 7767–7770.

DEPEINT F, TZORTZIS G, VULEVIC J, ET AL. A Bifidobacterium bifidum NCIMB 41171 enzimatikus aktivitása által termelt új galakto-oligoszacharid keverék prebiotikus értékelése egészséges emberekben: randomizált, kettős vak, keresztezett, placebo-kontrollos beavatkozási vizsgálat. Am J Clin Nutr. 2008;87:785-91.

VULEVIC J, JURIC A, TZORTZIS G ÉS GIBSON GR. A transz-galakto-oligoszacharidok keveréke csökkenti a metabolikus szindróma markereit, és módosítja a túlsúlyos felnőttek széklet mikrobiotáját és immunfunkcióját. J Nutr. 2013;143(3):324-31.

CHELAKKOT C, CHOI Y, KIM DK, ET AL. Az Akkermansia muciniphila eredetű extracelluláris vezikulák a szoros csomópontok szabályozásán keresztül befolyásolják a bél permeabilitását. Kísérleti és molekuláris medicina. 2018;50:e450.

Termék információk

Összetevők:

Szabadalmaztatott funkcionális rostkeverék 2 g – Galakto-oligoszacharidok (GOS) Bimuno®, Frukto-oligoszacharidok (FOS) ACTAZIN® Xilo-oligoszacharidok (XOS) PreticX® Cellulóz (hipoallergén növényi rost) Hidroxipropil-metil-cellulóz (növényi kapszula)

Allergének vastag betűvel: Egy vagy több összetevő tehéntejből és bio-, GMO-mentes kukoricacsutkából, GOS TEJBŐL, XOS KUKORICACSUTKÁBÓL, FOS KIVIBŐL

Adagolás:

Adag nagysága: 4 kapszula

Felnőtt és gyermek (8 éves kortól): 1. héten: napi 2 kapszula étkezéskor vagy attól függetlenül bevéve. 2. héttől: napi 4 kapszula étkezéskor vagy attól függetlenül bevéve, vagy a kezelőorvos utasítása szerint.

Fontos tudnivalók:

Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Ha terhes vagy szoptat, vagy bármilyen súlyos egészségügyi problémája van, a használatot megelőzően kérje ki kezelőorvosa véleményét. 

Gyermekektől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik az egészséges étrendet és életmódot. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!